torsdag 28. mai 2009

Planlegging

Vi har i lang tid planlagt at vi skal bygge en hytte i Gahperuslia i Nordreisadalen. Statsskog har et hyttefelt her hvor det er lagt ut 15 tomter. Disse tomtene ligger rett ved skuterløypa. Herfra kan du kjøre skuter og komme deg både til Kautokeino, Kåfjord og Finland. Tomtene er festetomt og vi var så heldig at vi fikk kjøpt en av disse. Etter at vi fikk tomt kunne vi begynne å planlegge hvilken type hytte vi skulle bygge. Valget falt på Hamarøy A fra Saltdalshytta.



Etter at hyttemodell var valgt var det å få Saltdalshytta til å tegne litt om for å tilpasse hytta til akkurat vår tomt. Tomta er hva Statsskog kaller for en lavstandardtomt, dvs at det hverken er strøm eller innlagt vann. Men med dagens tekniske hjelpemidler tror vi at vi skal greie oss fint. Valg vi må ta underveis vil vi komme tilbake til etterhvert.



Hytta skal leveres hos oss 18 juni så vi har ikke mer enn tia og veien for å bli ferdig om vi skal klare å ha grunnpilarene klare til da. Vi håper ihvertfall at vi skal klare det. Først har vi ventet på at tela skal gå, nå venter vi på at han som skal grave for oss får tid. Vi har avtalt at han kommer 12 juni. Etter det må vi få opp søylene så fort som mulig. Får bare håpe på at noen kanskje har mulighet til å hjelpe oss litt.

2 kommentarer:

  1. Nydelig utsikt fra tomta! Blir sikkert bra med ny hytte i skogen, i allefall ser tegninga flott ut. Hvis dokker legg ut kart, og har teen klar, så skal det nok bli mulighet for litt hjelp.

    SvarSlett
  2. Det er fin utsikt! Det blir spennande. Reidun

    SvarSlett