torsdag 16. juli 2009

Ferien straks over....

Så har vi vært en knapp uke på Sørlandet. Hadde sånt passe fint vær, brukbare temperaturer men noen regnskyll innimellom så noe strandliv ble det ikke. Kristiansand er en fin by så det ble litt shopping og en del kafe besøk. På hytta får vi ikke gjort noe den neste uka da Steinar har brannvakt nå. Vi fikk heller ikke noen endelig avklaring med Saltdalshytta om hva vi skal gjøre med vinduene. Vi må få tak i pris fra snekkere om hva det vil koste å skifte dem. De var vel kommet fram til at det kanskje blir billigere enn å få en maler å male dem. Uansett hva som skjer var dette skikkelig irriterende og skaper merarbeid for oss uansett hva som skjer. Nye vindu må jo også fraktes inn til hytta og de gamle skal bæres ut. En bakke på 2 -300 meter som vi ikke kan kjøre bil. Men, men han på Saltdalshytta som tar seg av dette er ikke tilbake før 10 august.

Det neste vi planlegger å gjøre på hytta er å få alt ferdig utvendig, det er jo enda en del panel som må på og all pynten i skøytene. I tillegg skal vi få inn litt mer masser og fylle til søylene og slette litt rundt hytta slik at det blir pent utvendig. Hvor mye vi gjør av innvendig innredning er vi ikke sikker på, kanskje ikke veldig mye før til neste vår.

Vi har forresten bestilt et Cinderella gasstoalett, måtte skynde oss mens vi enda fikk det til introdukskjosnpris. Får det levert i neste uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar