mandag 29. juni 2009

Hytta reiser seg

Dagen hytta skulle reises opprant i strålende nordnorsk sommervær. Det var sol fra skyfri himmel og temperaturen viste hele 19 grader. I tillegg var det litt vind så mygga var heller ikke på sitt verste.


Da vi kom kl 7 i dag tidlig lå alt bare klart å ventet på at vi skulle begynner. Snekkerne var kommet litt før oss så de var også klar.


Etter en time begynner det å skje ting. Da har snekkeren målt ut det som skal måles og guttene kunne hjelpe til med å holde.


En halv time senere var neste vegg oppe. Her går det unna.


Det blir også tid til kaffepause og siden vi har agregat hadde jeg lagd vaffelrøre og stekte vafler til pausen. Det var ikke så mye for meg å løfte for det var mange tunge tak som måtte tas.


Det aller tyngste var å få opp limtredragerne som var godt over 9 m lange. Med mye sterk ungdom og et par voksne mannfolk gikk det mye bedre enn vi hadde forventet.


Sånn så det ut da vi tok middagspause. Jeg dro litt før de andre men de brukte resten av dagen til å få opp stilas rundt hele hytta slik at det er klart å få på taksperrer i morgen. Håper på det samme fine sommerværet.

1 kommentar:

  1. Nå er jeg virkelig imponert. Ser flott ut. Skal bli moro å se dette. Og alt dette er gjort på Steinars bursdag. Gratulere med dagen!!! Litt av en dag
    Gratulere til dere !!!

    SvarSlett