torsdag 17. september 2009

Vinterklar hytte

Høsten har gjort sitt inntog for fullt. I dag har det vært riktig så ufyselig, regnet har plasket ned. Fjelltoppene så ut som om de var drysset med melis. Vi var på hytta hele lørdag for å gjøre klar for vinteren. Rydda alt som lå rundt omkring ute slik at ikke høststormene skal ta noe med seg.

Vi har hatt snekker en uke til for å få gjort hytta ferdig utvendig (verandaen gjenstår, men den kommer ikke før til neste år) Han fikk panelt under alle raftkassene og spikret på nesten all "pynten" som skal være på hytta.

Vi har fått beiset andre strøket på en vegg. Fargen heter Rauland, en blanding mellom rød, brun og orange. Med andre ord en høstfarge. Vi synes den passer godt til den svarte pynten.

Siden vi har tenkt å innrede hytta sjøl blir vi nok ikke å gjøre så mye mer nå i høst. Straks starter elgjakta så da blir det heller dårlig med tid. I tillegg går vi mot mørketid og dagene blir fort kortere. Men om arbeidslysten plutselig kommer blir vi kanskje å isolere i høst. Vi får se..... vi har ikke så travelt med å bli ferdig.

Vi venter enda i spenning på en avklaring med Saltdalshytta angående vinduene. For snart en uke siden sendte jeg en mail til dem for å få en avgjørelse på hva vi skal gjøre. Har ikke fått noe svar så jeg må vel ringe å purre på.


1 kommentar:

  1. Nå har dere jo kommet kjempelangt! Å flott blir det altså!

    Høst... nå er den vel så godt som over... I Tromsø er det snæ på bakken, og det er altfor tidlig etter min mening! Jeg er slett ikke klar for noe vinter enda. Det positive er jo at det blir kortere for hver dag til neste sommer:) Jeg er jo definitivt mest glad i sommeren:)

    Finfin kveld til deg!
    Klem fra Chatrine:)

    SvarSlett